Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Han er årets Skeid-spiller

Lørdag satte A-laget strek for sesongen 2009. Året har vært en nedtur for Skeid, men nå rettes alle krefter inn mot 2010 og målet om å rykke rett opp igjen.

Selv om lite har gått på skinner i 2009 og få Skeid-spillere kan skryte på seg å ha gjort en kanonsesong, ble de obligatoriske kåringene gjort på lagets avslutningsfest på Torshov og Soria Moria lørdag kveld.

LES OGSÅ: Stavrum: - Målet er opprykk

Priser ble delt ut til årets toppscorer, årets mål, årets unge spiller og årets spiller.

Shala med årets mål

At det var Oluwasegun Abiodun som stakk av med prisen som årets toppscorer kommer neppe som noen overraskelse. Mer spenning var det knyttet til de andre prisene.

Først ut var Bardh Shala som fikk prisen for årets mål. Vinnermålet kom allerede i første serierunde og var Shalas andre nettkjenning i kampen mot Notodden. Se målet her!

(Fortsetter under bildet)

sesongavslutning2
MÅLSCORERE: Bardh Shala (t.v) og Oluwasegun Abiodun fikk prisene for henholdsvis årets mål og årets toppscorer. (Alle foto: Anders Vindegg)


Loddtrekning?

Årets unge spiller-utmerkelsen gikk til Stian Pettersen. Pettersen ble tatt opp i A-stallen så seint som i sommer, men har tatt godt vare på de mulighetene han har fått på høyrebackplassen i høst.

Prisen for årets spiller gikk også til en forsvarsspiller.

- Dette kan ikke ha vært en lett oppgave for juryen. Sannsynligvis er avgjørelsen tatt ved loddtrekning, sa vinner Erlend Ormbostad, og siktet til lagets heller svake poengsanking denne sesongen.

(Fortsetter under bildet)

sesongavslutning-erlend
ÅRETS SPILLER: Erlend Ormbostad ble kåret til årets Skeid-spiller for 2009.


Utmerkelse fikk også JoA Gundersen. Skeid-kapteinen har ikke selv helt oversikt over hvor mange A-lagskamper det har blitt, men mener det er et sted rundt 220 kamper.

Gundersen har vært i Skeid siden han var juniorspiller, og både i 1998 og 1999 var han på laget som vant junior-NM for Skeid.

Holmedal takket av

I løpet av kvelden gikk også avtroppende assistenttrener Ronny Holmedal på scenen. I en forrykende tale manet Holmedal til kamp. Han la vekt på at Skeid er en klubb som har noe i Adeccoligaen å gjøre, og som fortjener en plass i norsk toppfotball.

Ronny Holmedal blir neste sesong å finne i Sandefjord. Der blir han ny utviklingstrener med hovedansvar blant annet for klubbens junior elite-lag.

Treneren fra Kvinnherad startet sin Skeid-karriere for ni år siden da han tok over klubbens G16-lag. På laget den gang var blant annet Mohammed «Moa» Abdellaoue og undertegnede.

sesongavslutning-holmedal
RONNYS SISTE ORD: Ronny Holmedal takket for ni år i Skeid. Til neste år blir han å finne i Sandefjord.

 

sesongavslutning-pettersen
ÅRETS UNGGUTT: Stian Pettersen fikk prisen som årets unge spiller på Soria Moria. (For de som måtte lure er Pettersen her til høyre.)

 

sesongavslutning-hamnes
KONFRANSIER: Skeid-speaker og missegeneral Geir Hamnes hadde god kontroll på scenen og ledet kvelden på Soria Moria.

 

sesongavslutning1
PRISVINNERE: JoA Gundersen (f.v), Bardh Shala, Oluwasegun Abiodun, Erlend Ormbostad og Stian Pettersen fikk priser under lørdagens avslutning på Soria Moria.

 

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as