Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

toalettpapir-knapp

Vi ønsker arbeidende presse velkommen til pressefasilitetene på Bislett

Skeid vil hegne om pressetribunen som en arbeidsplass for journalister (slik vi vil hegne om indre bane som en arbeidsplass for fotografer).

  • Vi ønsker derfor at de som akkrediterer seg enten er medlemmer i Norske Sportsjournalisters Forbund / Pressefotografenes Klubb og/eller er frilansere /medarbeidere for redaksjonelle medier (og da får akkreditering med bekreftelse fra disse på at de skal jobbe på kampen).
  • Inngang er på langsiden i Sofiesgate og tydelig merket PRESSEINNGANG. Der vil du bli henvist til 3. etg., få utlevert akreditteringskort/fotovest, bli tildelt plass og spesielle ønsker vil bli avklart.
  • Normalt er det trådløst nettverk på Bislett, men vi kan selvfølgelig ikke gi noen 100% garanti om det. Vi anbefaler derfor alltid at du tar med de reserveløsning hvis du skal overføre data. Ønsker ut over dette må det enkelte media ordne selv.
  • Vi serverer enkel mat/kaffe/mineralvann fra ca. 1 time før kampstart og frem til pausen er avsluttet.
  • 60 minutter etter kampslutt stenger vi presseområdet. Men området er selvfølgelig tilgjengelig lengre, men vi vil da gjerne ha forhåndsvarsel.
  • Vi forutsetter at arbeidende presse kjenner lover/regler som gjelder om rettigheter, oppførsel etc.

Til slutt: Skeid forsøker ved hver hjemmekamp å ha et intervju på VIP-området (en etg. ned for presseområdet) rett før kampen, eller i pausen. Normalt vil det inneholde flere gode poeng (ut over kampen) for pressen!

Nedlasting av høyoppløst logo:skeid_logo

Skeid-logo.ai 1000 kb

Skeid-logo.jpg 553 kb

Skeid-logo.png 775 kb

Skeid-logo.gif 400 kb

Lagbilde for 2010

Foto: Frank Bråthen - www.huset.no

Lagbilde av Skeids A-stall 2010

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as