Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Sommercup13

Adidaskolleksjon 2013

gratis-jentetrening-hver-uke-knapp
Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Skeid Fotballs hjemmekamper

thumb_09-kampbildeSkeid Fotball har nå fått på plass investorer slik at de kan starte arbeidet med å bygge opp sin klubb slik at deres lag blir et naturlig mål for Skeids yngres spillere.

Les mer: Skeid Fotballs hjemmekamper

Anleggsansvarlig og retningslinjer

thumb_nordre_aasenEivind Skjolden er anleggsansvarlig i Skeid. Han har i flere år gjort en utmerket jobb med å rydde banen for snø og andre små og store jobber på anlegget.

Les mer: Anleggsansvarlig og retningslinjer

Gratis åpen trening for jenter

eil_015Skeid jenter arrangerer åpen trening for alle jenter mellom 12 og 16 år hver søndag fra 17.00 til 18.30. Det koster ingenting å være med og du trenger ikke melde deg på. Det er bare å møte opp.

På og av med lys på Skeidbanen

thumb_nordre_aasenOslo kommune har bestemt at alle baner skal slås av og på med mobiltelefon. Hvis lyset ikke er på når dere skal bruke banen eller det står og brenner når ingen er der, er det fire personer som har kode slik at de kan slå på eller av lyset.

Les mer: På og av med lys på Skeidbanen

Grasrotandelen betyr mye for Skeids anleggsutvikling

grasrotandelen_logo_storSkeids hovedstyre har vedtatt at alle inntekter fra grasrotandelen skal gå til anleggsutvikling. Dette er langt på vei en sikker inntekt. Da er det slik at det vi får inn hvert år kan ganges med 10 for å se hvor stort lån det kan betjene.

Les mer: Grasrotandelen betyr mye for Skeids anleggsutvikling


Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as